Van Koesveld Financiële Diensten               est 1984

Je huis aankopen, een gedegen plan voor de langere termijn

Hoe start je met de aankoop van een eigen huis? Onroerend goed kopen als je daarvoor voldoende middelen hebt? Heerlijk orienteren waar je wilt wonen. Wat is haalbaar en betaalbaar? Gaat de voorkeur uit bij nieuwbouw naar een huis dat voldoet aan de nieuwe energienormen. Of bij bestaande bouw, dan is goede isolatie uiteraard van een steeds groter belang.

Beperk de wensen. De meeste mensen maken de wensenlijst te grootwaardoor de mogelijkheden krapper worden. Men vergeet echter de risico's. Waarom zou je als onervaren bewoner ineens alle wensen vervult willen zien. Daar zitten vaak risico's aan. Ons advies is dan ook, koop aan binnen je eigen financiele risicoprofiel. Het risico wat je kunt en wilt dragen als de woningwaarde toch naar beneden gaat. Alleen zo kun je op langere termijn vermogen gedegen opbouwen met een eigenhuis bezit.

Goede persoonlijke planning is de start van iedere aankoop. Waar sta je nu, wat zijn de huidige bezittingen, wat zijn de doelen en de wensen? Waar word je echt gelukkig van? Welke risico's ben je bereid te nemen? Als dat ingevuld is, dan kun je via onze rekentool de maximale hypotheekberekening maken. Dan wordt het verder genieten van het hele traject. Een weloverwogen beslissing. Genieten van wonen met ingebouwde rust. Weten wat jij kunt lenen?

Zodra de financiele armslag bekend is, de juiste plek gevonden is, dan kun je de rest aan ons overlaten. 100% onafhankelijk advies. Bij ruim 30 geldverstrekkers, w.o. ABN-AMRO bank, ING en Rabobank, hebben wij de mogelijkheid om je hypotheek onder te brengen. Altijd lage maandlasten en verantwoord verzekerd wat noodzakelijk is.

is 100% onafhankelijk

bespaart gemiddeld €8000 op hypotheek

werkt in uw belang, niet dat van de bank

bekijkt álle aanbieders

betrouwbaar en eerlijk advies

Onze klantwaarderingen:

''Wij hadden een zeer uitdagende hypotheekvraag waarmee we bij een aantal adviseurs al waren weggestuurd. Bij Van Koesveld Financiële Specialisten was dit volkomen anders. De adviseur heeft de vraag direct serieus behandeld en eerlijk en helder gecommuniceerd over de mogelijkheden en kansen. Daarbij was het voor ons direct duidelijk waar we aantoe waren. We zijn toen samen het proces ingegaan en door de perfecte inzet van de adviseur en de mensen van Van Koesveld Financiële Specialisten is de aanvraag snel en efficient afgehandeld en nog met een scherpe aanbieding ook.''

''Al 20 jaar vragen wij hypotheekadvies aan de adviseur. Als wij vragen hebben staat de adviseur ons direct te woord of belt ons zeer snel terug. Dat is bijzonder prettig, zo krijg je het gevoel serieus genomen te worden. Hij legde alles stap voor stap uit en liet ons meekijken op zijn computerscherm. Als wij vragen hadden beantwoordde de adviseur die geduldig. Inmiddels zijn alle financien geregeld en kijken wij met een goed gevoel terug. ''