Van Koesveld Financiële Diensten               est 1984

U bent van plan de zorg voor uw financiële zaken/verzekeringen toe te vertrouwen aan ons kantoor dat sinds 1984 actief is. Wij zijn een erkend financieel kantoor op de Veluwe dat al tientallen jaren werkzaam is in de branch, met name in Barneveld en omgeving. Maar ook in de rest van Gelderland en daar buiten. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van hypotheken, beleggingen, verzekeringen en andere financiële diensten kunnen wij u van het beste onafhankelijke advies voorzien. Een persoonlijke benadering staat voorop: bij ons ben je geen nummertje maar een persoon. Iemand waar wij ons als tussenpersoon hard voor inzetten.

Onafhankelijk
Dit betekent dat wij altijd alle aanbieders meenemen in ons advies, wij zijn niet gebonden aan één grote bank of verzekeraar. Als tussenpersoon denken wij met jouw belang mee, niet dat van een ander.  Onze missie is de klant van het beste advies te voorzien op het gebied van hypotheken, verzekeringen en andere financiële diensten. 100% onafhankelijk. Zo weten wij zeker dat je eerlijk en betrouwbaar advies ontvangt.

Ontzorgen
Daarnaast is ontzorgen voor ons belangrijk. Leg de financiële zorg in onze vertrouwde handen en laat ons alles afhandelen. Zo kun jij met een gerust hart van het leven genieten. U kunt er zeker van zijn dat uw financiële belangen bij ons in vertrouwde en deskundige handen zijn.

In deze dienstenwijzer treft u een beschrijving aan van onze dienstverlening en werkwijze.


__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Autoriteit Financiële Markten
De Wet financiële dienstverlening stelt hoge eisen op het gebied van vakbekwaamheid, integriteit, financiële betrouwbaarheid en transparantie. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt namens de wetgever toezicht op alle financiële dienstverleners in Nederland. Ons kantoor is geregistreerd bij de AFM onder nummer 12004664. De AFM houdt een register bij van alle vergunninghouders. Deze is in te zien via www.afm.nl.

Klachten (KIFID)
Wij doen er alles aan om u tot volle tevredenheid van dienst te zijn. Het is echter nooit helemaal uit te sluiten dat er ergens fouten worden gemaakt. In eerste instantie proberen wij samen met u tot een oplossing te komen. Mochten wij daar echter niet in slagen en u vindt dat uw klacht naar uw inzicht niet afdoende wordt behandeld dan kunt u uw klacht voorleggen aan het Kifid. Ons aansluitnummer bij het Kifid is: 12001937. Meer informatie over de taak en werkwijze van het klachteninstituut vindt u via de website: www.kifid.nl