Van Koesveld Financiële Diensten               est 1984

Ontzorgen met verzekeringen
Als onafhankelijk tussenpersoon beheren wij de verzekeringen in jouw belang. We kijken samen welke verzekeringen je nodig hebt en welke niet. Zo ben je nooit onderverzekerd óf overzekerd. De duurste verzekering is niet per se de beste verzekering, de goedkoopste verzekering is niet per se de slechtste. Wat we belangrijk vinden is dat jij een voordelige prijs betaalt, maar wél met goede voorwaarden. Een goede verzekering is er één die ontzorgt, zodat jij bij schade geen gedoe hebt. Onze klantwaarderingen laten zien dat je bij ons in goede handen bent.

Voor de particulier én de ZZP'er
Niet alleen de particulier kan bij ons terecht, maar ook de ZZP'er. Een verzekering voor een ZZP'er is maatwerk. Samen kijken we naar de juiste verzekering.

Schade?
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Heb je schade met je auto, in huis of aan andere toegebracht? Meldt het via ons. Door het proces uit handen te nemen kunnen wij jou ontzorgen. Zo heb jij er minder omkijken naar en kun je weer door. Of je nou schade hebt binnenshuis of in het buitenland. Wij staan altijd voor je klaar en helpen je uit de brand. Ook wanneer je met pech in Oostenrijk staat en je een vervangende auto nodig hebt.

Jaarlijkse check
Nadat je via ons de verzekering hebt afgesloten ben je verzekerd van een jaarlijkse check. We nemen jouw verzekeringen onder de loep en kijken of er een besparing mogelijk is. Daarnaast kijken we of je nog goed verzekerd bent. Is er iets veranderd in jouw persoonlijke situatie, dan passen we de verzekering meteen aan.

Digitaal
Uiteraard is jouw polismap digital in te zien en te wijzigen. In de online omgeving kun jij direct je verzekeringen zien, polisvoorwaarden of polisbladen downloaden of schade melden.

Aan welke verzekeringen kun je denken?
Tegenwoordig heb je overal een verzekering voor. Onderstaande verzekeringen zijn slechts een deel van het aanbod. Wat je ook nodig hebt, wij zoeken de best passende verzekering.

Vervoer: auto - brommer - bedrijfsauto - (elektrische) fiets - quad - vrachtauto - motorfiets - camper - caravan - inzittendend

Wonen: inboedel - opstal - electronica - Vereniging Eigen Huis

Algemeen: aansprakelijkheid - studenten - reis - annulering

Ongevallen: gezinsongevallenverzekering - rechtsbijstand - hulpverlening

ZZP: bedrijfsverzekeringen - bedrijfsaansprakelijkheid - arbeidsongeschiktheidsverzekeringWist je dat:

... jouw zorgverzekering slechte beperkte dekking in het buitenland heeft

... veel mensen teveel betalen door oververzekering

... collectief niet altijd de beste keuze is

... een doorlopende reisverzekering vaak voordeliger is dan losse reisverzekering

... de premie jaarlijks betalen een leuk voordeel kan opleveren


Onze klantwaarderingen

''Ook wat betreft de verzekeringen kregen we een goed en eerlijk advies. Helder uiteengezet wat verplicht, verstandig en aan te raden is. Vervolgens aan ons volledig de keus overgelaten in welke mate wij de dekkingen wilden hebben. Ook de andere medewerkers van kantoor weten goed hoe dat zit. Kortom, de adviseur heeft ons weer prima begeleid.''

''Nog geen 2 weken na het afsluiten van een verzekering bij Van Koesveld kreeg ik een ongeluk. Van Koesveld heeft alle zorgen uit handen genomen. Daarnaast zaten ze kort op de verzekering van de tegenpartij, waardoor ik maar kort heb hoeven wachten op uitbetalingen en reparatie etc.''